Pàgines

divendres, 13 de setembre del 2019

Ressenya "La ciutat"




Autor: Arrhenius, Ingela P.
Títol: La Ciutat 
Editorial i any: Coco Books, 2017
Tipologia: Àlbum
Edat: a partir de 6 anys


El podeu trobar a


La ciutat és un llibre de gran format (34 x 46 cm) que ens capbussa en els diferents elements que ens podem trobar passejant per qualsevol ciutat. El llibre conté 32 originals il·lustracions d’estètica “vintage” i naïf, amb influència del disseny gràfic dels anys 40 i 50. Hi podem trobar diversos oficis com per exemple: carter, policia i bomber i també coneixerem espais per compartir com el parc, la piscina o el zoo. 
Podem donar un cop d’ull als imprescindibles edificis de caràcter públic, com l’escola, l’hospital, l’aeroport, un museu, l’estació, el metro... però hem trobat a faltar la biblioteca! I passejar per les botigues de barri, com la peixateria, el forn de pa, el quiosc, la cafeteria, el restaurant, el mercat...
Hem d’estar atents a les il·lustracions ja que alguns personatges es van passejant per diferents pàgines, això ens permet compartir un joc de memòria visual amb l’infant. 
Per acabar, a les guardes del llibre hi trobarem diversos elements que, tot jugant, podrem cercar-los a les diferents pàgines. Ens hi haurem fixat en tots? Segur que no, caldrà mirar amb atenció un altre cop les pàgines del llibre!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada