Pàgines

divendres, 16 de novembre del 2018

Visita al XXIV Saló del Manga de Barcelona 2018



En el marc del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, 24 biblioteques públiques d’arreu de Catalunyavan van visitar i adquirir fons al Saló del Manga d’enguany.
El divendres, dia 2 de novembre, 24 biblioteques públiques van assistir  a la cita anual de referència dels otakus, que organitza Ficomic, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les últimes novetats del gènere i destinar-hi 500€ cadascuna a comprar fons bibliogràfics d’interès per ampliar les seves col·leccions.
El Servei de Biblioteques impulsa el programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que porta les biblioteques públiques a comprar títols a les fires que se celebren a Catalunya. El Servei aposta per un projecte que beneficia d’una banda a les fires, atès que se’ls garanteix una quantitat d’ingressos addicional; i de l’altra a les biblioteques, que poden ampliar el seu fons adquirint-hi les novetats exposades.
Més enllà de les adquisicions, l’objectiu principal del projecte és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual en cada una de les fires s’inclou una activitat que pretén afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre.
Font: http://biblioteques.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Les-biblioteques-publiques-presents-novament-al-Salo-del-Manga

Aviat trobareu el fons adquirit a les biblioteques


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada