Pàgines

divendres, 28 de juny del 2019

Ressenya "El príncipe y la modista"






Autora: Wang, Jen
Editorial i any: Sapristi 2018
Tipologia: Còmic
Edat: A partir de 12 anys
ISBN: 9788494506369




El podeu trobar a



“El príncipe y la modista” és un còmic, amb guió i dibuixos de Jen Wang, il·lustradora i autora molt coneguda pels joves arran de la seva obra anterior “En la vida real”, creada conjuntament amb Cory Doctorow i editada per la mateixa editorial.

L’autora fa ús de l’estructura de conte infantil tradicional, usant-la com a excusa per a introduir matisos i conceptes més contemporanis, com la identitat, inclusió, autoacceptació, etc. amb els quals aconsegueix connectar amb joves i adults. Aquest fet li serveix per desenvolupar la idea que tots tenim alguna cosa per amagar o que ens fa sentir insegurs, però que si confiem en les persones que ens estimen, serem capaços de superar els obstacles per a finalment trobar el nostre lloc en el món.

El llibre presenta un inici clàssic. Els pares del príncep hereu Sebastian organitzen un ball per ajudar-lo a trobar una futura esposa, però enlloc d’aquesta a la seva vida apareixerà Frances, una jove modista, que serà la causant del desenvolupament de la seva personalitat oculta: Lady Cristalia, referent de la sofisticació femenina de la vida nocturna del regne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada